Aanwerving

Voor onmiddellijke indiensttreding Baliemedewerker in de Houtafdeling (M/V).
Contacteer 03/775.77.79

Over ons

Hoe gaat het met u ?
Persoonlijk contact met onze klanten en leveranciers staat Bij Hout Van Acker Deuren Varip centraal Dit onderscheidt ons van onze collega-houthandels. Elke klant, ongeacht de grootte van zijn bedrijf , is even belangrijk. Dit is traditioneel zo gegroeid. Daarom spreken wij het liefst van ‘de grote familie houthandel R. Van Acker’.Betrouwbaar als eik, flexibel als bamboe
Niets is zo belangrijk als flexibiliteit !  Onze snelle service is gekend.  Indien nodig verzetten we een bos voor U.  Door het persoonlijk contact met onze klanten kunnen wij ons perfect in uw situatie inleven.  Dat helpt ons om op elk moment een gepaste oplossing te vinden voor uw probleem.  Hoe moeilijk het ook is.

Hout om van te houden
We vallen met de deur in huis … maar met reden.  Want Hout Van Acker Deuren Varip bestaat 48 jaar.
Naast het gebruikelijk aanbod van een houthandel treft U bij ons een exclusief assortiment binnendeuren.  Een verzameling die reikt van verfdeur over stijldeur tot designdeur.  Zowel voor zelfstandige vakmannen, bouwpromotoren, architecten en eindgebruikers kunnen wij een gepaste oplossing aanbieden.  Voor ieders stijl en budget hebben wij dé binnendeur die U of uw klant zoekt.  Onze ervaren medewerkers helpen U bij uw zoektocht en zullen U op een deskundige manier begeleiden !

Burelen

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag Gesloten
Zicth vooraan rechts_VAR Zicht vooraan links_VAR

Toonzaal

Neem vrijblijvend een bezoekje in onze toonzaal.

Hout straalt warmte en vertrouwen uit.  Dit zal U merken als U onze verzorgde toonzaal bezoekt !  Een ruime keuze aan binnendeuren (meer dan 120 verschillende modellen), laminaten, parketten, muur- en wandbekledingen staan tentoongesteld.  Wat misschien nog  belangrijker is : ons ervaren verkoopsteam kan U op een deskundige en vriendelijke manier begeleiden en adviseren.  Wij hebben immers een pasklare oplossing voor ieders keuze en budget.